Ässät vahvisti johtoporrastaan – Jokereista tuttu Janne Vuorinen otti vastaan urheilujohtajan pestin

Janne Vuorinen Ässät

Porin Ässät tiedottaa vahvistaneensa organisaatiotaan, kun Jokereissa viime vuodet viettänyt Janne Vuorinen pestattiin urheilujohtajaksi.

Porin Ässät tiedotti maanantaina mielenkiintoisesta värväyksestä, kun seura paljasti pestanneensa uudeksi urheilujohtajakseen viime kaudet KHL-Jokereiden organisaatiossa pelaajakoordinaattorina toimineen Janne Vuorisen (kuvassa keskellä).

Seuran kehitysjohtaja Tommi Kerttula vastaa kauden 2022–2023 joukkueesta. Hänen sopimuksena päättyy vuoden 2023 lopulla, eikä hän aio jatkaa seuran palveluksessa.

Vuorinen puolestaan keskittyy kauden 2023–2024 ja sitä seuraavien kausien joukkueiden rakentamiseen. Vuorinen aloittaa Ässien urheilujohtajana 1. lokakuuta 2022. Vuorisen sopimus on voimassa kauden 2025–2026 loppuun.

– Ässillä on erinomainen urheilustrategia ja tämän kauden joukkue on menossa oikeaan suuntaan. Arvostan Ässien tahtotilaa panostaa urheiluun enemmän ja Porissa on vuosien ajan tehty vahvaa juniorityötä, jonka varaan tulevina vuosina on hyvä rakentaa, kertoo Vuorinen seuran tiedotteessa.

– Olen enemmän kuin tyytyväinen, että saimme Jannen osaamisen ja kokemuksen urheilujohtamisesta Ässien käyttöön. Olemme tunteneet Jannen kanssa pitkään ja olen varma, että yhteistyömme toimii saumattomasti, kommentoi puolestaan Kerttula.

Tsekkaa myös: Pelicans sai järkyttäviä uutisia – Jonas Enlund loukkaantui täysin harmittoman näköisessä tilanteessa, kausi ohi


Joukkueet: