Video: Janne Kuokkanen nousi Devilsin sankariksi kolmella tehopisteellään

Janne Kuokkanen

New Jersey Devilsin Janne Kuokkanen on ollut yksi kauden suurimmista suomalaisyllättäjistä, sillä nuorukainen on murtautunut vastustamattomasti NHL:n kirkkaisiin valoihin.

Pitkään Carolinan AHL-joukkueessa tahkonut Kuokkanen ei oikeastaan koskaan saanut mahdollisuutta seuran NHL-joukkueessa ja tie kävi kesken viime kauden New Jersey Devilsin organisaatioon.

Moni varmasti odotti, että Kärpissä alkukauden pelannut hyökkääjä aloittaisi jälleen farmin puolella, mutta toisin kävi. Kuokkanen sai heti kärkeen mahdollisuuden ylhäällä ja tarttui tuohon oljenkorteen kiinni. Sen lisäksi, että suomalainen on lunastanut pelipaikan, niin myös tuloksellisesti meno on ollut kovaa.

Torstain ja perjantain välisenä yönä Kuokkanen nostettiin jo ykkösketjuun seuran superlupauksen Jack Hughesin rinnalle. Kemia löytyikin välittömästi ja ketju oli pitelemätön vierasottelussa Buffalo Sabresia vastaan.

Kuokkanen iski tehot 1+2, kun New Jersey nappasi päätöserän maaleilla 6-3-voiton. Nyt hyökkääjän saldo on tältä kaudelta jo komeat 6+13.

Tsekkaa myös: Video: Roope Hintz jäätävässä vireessä – takoi tehot 1+3

Janne Kuokkanen jatkoi mahtavia otteitaan

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet: