Video: Janne Kuokkanen hurjassa vireessä – valittiin ottelun ykköstähdeksi

Janne Kuokkanen New Jersey Devils NHL - pallomeri.net

New Jersey Devilsin Janne Kuokkanen on yltynyt kovaan pelivireeseen. Tiistain kierroksella hän merkkautti kolme syöttöpistettä, kun Devils kaatoi New York Rangersin.

Avauserä ei osumia tarjoillut, mutta toisessa erässä alkoi tapahtumaan, sillä molemmat joukkueet osuivat kahdesti. Kuokkaselle merkittiin syöttöpisteet niin Pavel Zachan ylivoimalla syntyneeseen 0-1-osumaan kuin Will Butcherin 1-2-johtomaaliinkin.

Päätöserässä vierasjoukkue Devils meni menojaan; ensin Yegor Sharangovich muutti lukemiksi 2-3, minkä jälkeen Nick Merley osui ylivoimalla Kuokkasen tarjoilusta.

Loppulukemat 2-5 syntyivät tyhjään maaliin Mikhail Maltsevin toimesta.

Kuokkanen valittiin ottelun ykköstähdeksi.

– Tuntuu hyvältä pystyä auttamaan joukkuetta tällä tavalla. Moni jätkä olisi voinut saada tänään useamman pisteen, mutta nyt se olin minä, vajaat 15 minuuttia jäällä viilettänyt Kuokkanen sanaili lehdistötilaisuudessa.

– Ei ole helppoa tulla takaisin tuollaisen tauon jälkeen, Kuokkanen sanoi viitaten Devilsin kahden ja puolen viikon koronasta johtuneeseen pelitaukoon.

Suomalaishyökkääjä on tehtaillut viimeiseen viiteen otteluun 6 pistettä (1+5). Rangers-ottelun tarkemmat tilastot voit tsekata NHL:n sivuilta.

Janne Kuokkanen syötti Devilsin neljännen maalin:

Ottelun parhaat palat kokonaisuudessaan:

Videon voit katsoa myös Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,