Video: Janne Kolehmainen sähisi koomisesti Nordiksella – nappasi neljä jäähyä avauserään

Janne Kolehmainen JYP Liiga / Pallomeri.net

JYPin Janne Kolehmainen pelasi hieman erikoisemman avauserän maanantaina, sillä hyökkääjä nappasi Nordiksella peräti neljä kahden minuutin jäähyä.

JYP-HIFK-ottelusarjaa voitoin 2-1 johtava jyväskyläläisjoukkue oli täysin purjeissa koko ensimmäisen 20 minuuttisen, sillä HIFK rynnisti jatkuvalla syötöllä hyökkäyksiä vierasjoukkueen päätyyn.

Varsinkin JYPin Kolehmainen oli isoissa ongelmissa, sillä hyökkääjä otti ensimmäisen jäähyn jo ajassa 2:22. Mies ei ehtinyt jäähyn jälkeen olemaan kaukalossa kovinkaan pitkään, kun tie kävi jälleen uudestaan boksiin.

HIFK ei pystynyt hyödyntämään toistakaan ylivoimaansa, mutta Kolehmainen jatkoi jäähyilyä, kun JYP-peluri nappasi illan kolmannen kaksi minuuttisensa. Tätä kotijoukkue ei enää käyttämättä, vaan Miro Heiskanen upotti laatan pussiin Joonas Raskin upeasta esityöstä.

Edes kolme jäähyä ei ollut vielä Kolehmaiselle tarpeeksi, vaan hyökkääjä ”kruunasi” avauseränsä neljänteen jäähyyn. HIFK kuittasi myös tämän alivoiman, kun Teemu Eronen onnistui maalinteossa.

Liigan pudotuspelit näet suorana lähetyksenä Ruudun kautta!

Janne Kolehmainen kulutti urakalla jäähypenkkiä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!