Video: Janne Juvonen joutui päästämään SHL-kauden omituisimman maalin – todellinen kenttämestarin erikoinen

Janne Juvonen Leksand / Pallomeri.net

Leksandin Janne Juvonen joutui ottamaan kontolleen maalin, jolle hän ei voinut mitään, sillä kiekko meni sisään järjettömän pompun kautta.

SHL:ssä nähtiin lauantaina maali, jota voi liioittelematta kutsua kauden erikoisimmaksi, kun Leksandin Janne Juvonen joutui kaivamaan kolmannessa erässä maalistaan Djurgårdenin Tobias Ekbergin matkaan lähettämän kiekon.

Ekberg yritti toimittaa kiekon keskialueelta päätyyn, mutta sitten nähtiin todellinen oppikirjaesimerkki niin sanotusta ”kenttämestarin erikoisesta”, eli kiekko ponnahti erikoisesti ja yllättävästi sivupleksin kautta kohti maalia.

Juvonen ehti jo lähteä maalin taakse pysäyttämään kiekkoa, kunnes hän kiekon  muuttaneen radikaalisti suuntaa. Luonnollisesti tässä vaiheessa Juvosen oli mahdotonta enää reagoida, joten hän joutui katsomaan hölmistyneenä, kuinka kiekko päätyi maaliverkkoon.

Leijonien Ruotsin EHT-ryhmään maanantaina valittu Juvonen torjui lopulta Leksandille 3–2-voiton rankkarikisan jälkeen. Hän keräsi ottelussa plakkariinsa kaikkiaan 26 torjuntaa.

Janne Juvonen ei voinut mitään tälle kenttämestarin erikoiselle:

Katso myös: Video: Columbus-veskari töpeksi koko rahalla – lahjoitti seikkailuillaan kaksi aivan ilmaista maalia