Mestariluotsi Jani Honkavaara siirtyy SJK:n päävalmentajaksi – teki 2+1-vuotisen sopimuksen

Mestariluotsi Jani Honkavaara siirtyy SJK:n päävalmentajaksi – teki 2+1-vuotisen sopimuksen

KuPSin Suomen mestariksi luotsannut Jani Honkavaara siirtyy ensi kaudeksi SJK:n peräsimeen. Sopimus on kestoltaan 2+1-vuotinen.

Viime kaudet syvällä kyntännyt SJK teki merkittävän sopimuksen, kun seura sai kiinnitettyä mestariluotsi Jani Honkavaaran uudeksi päävalmentajaksi.

– Pakko myöntää, että olen monta kertaa leikkinyt ajatuksella palata Seinäjoelle, ja nyt se tapahtui. Tuntuu hyvältä. Ja toki myös oudolta, kun olen ollut parikymmentä vuotta poissa. Mutta edelleen lakeuksien näkeminen tuntuu sielussa, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara tiedotteessa.

Honkavaara on aikaisemmin valmentanut Veikkausliigassa HIFK:ta sekä KuPSia, joka voitti miehen alaisuudessa upeasti Veikkausliigan mestaruuden päättyneellä kaudella.

– Tämä on looginen jatkumo sille uudistukselle ja muutokselle, jota olemme viimeisen vuoden aikana tehneet. Jani Honkavaarasta saamme valmentajan, joka täyttää ne kriteerit mitä olemme hakeneet. Saamme parhaan mahdollisen vaihtoehdon, juuri sen mitä haluamme. Honkavaara ymmärtää arjen työnteon merkityksen, hallitsee kokonaisvaltaisen valmennusprosessin ja on osoittanut omaavansa kyvyt lyhyt- ja pitkäjänteiseen johtamiseen menestyksekkäästi, sanoo SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki tiedotteessa.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut