Jamie Vardy hyväksyi FA:n syytteen sopimattomasta käytöksestä

Jamie Vardy Leicesterin Valioliiga Pallomeri.net
Jamie Vardy Leicesterin Valioliiga Pallomeri.net

Leicesterin maaliruisku Jamie Vardy on hyväksynyt Englannin jalkapalloliitto FA:n syytteen sopimattomasta käytöksestä koskien sunnuntaista West Ham -ottelua.

Toisen keltaisen kortin jälkeen ulos ajettu Vardy oli huudellut tuomari Jon Mossille sopimattomuuksia. Vardy on pyytänyt liitolta henkilökohtaista kuulemista, joka tullaan toteuttamaan näillä näkymin maanantaina 25.4.

Sarjajohtajan paras maalintekijä tulee olemaan varmuudella sivussa sunnuntaisesta Swansea-ottelusta ja väliin saattaa jäädä myös ainakin seuraavan viikonlopun Manchester United -matsi, jos FA langettaa lisää pelikieltoa.

Leicester sai lisäksi myös samaisen West Ham -ottelun tapahtumista syytteen siitä, ettei se pystynyt kontrolloimaan pelaajiaan vastustajalle tuomitun rangaistuspotkutilanteen yhteydessä. Seura on hyväksynyt syytteen.

Vardy on tällä hetkellä jaetulla toisella sijalla Valioliigan maalintekijätilastoissa yhdessä Manchester Cityn Sergio Agüeron kanssa 22 täysosumalla. Kärkipaikkaa pitää hallussaan Tottenhamin, 24 maalin Harry Kane.

Jamie Vardy & punainen kortti:

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube).

https://www.youtube.com/watch?v=0BSPJRH8lTM