Video: Dallas halusi voittaa jopa Winter Classicin alkuseremonioissa – Jamie Benn yritti viedä molemmat kiekot

Video: Dallas halusi voittaa jopa Winter Classicin alkuseremonioissa – Jamie Benn yritti viedä molemmat kiekot

Dallasille kelpasi Winter Classicissä vain voitto. Tämä oli selvää alkuseremonioista lähtien, sillä kapteeni Jamie Benn yritti tosissaan voittaa niissäkin.

NHL:n ulkoilmaottelu Winter Classic pitää sisällään useita seremonioita ja yksi niistä on luonnollisesti myös seremoniallinen kiekonpudotus, jossa kapteenit antavat kulloisenkin seremoniaan osallistuvan hahmon pudottaa kiekon ja herrasmiessääntöjen mukaisesti kumpikaan ei varsinaisesti yritä voittaa aloitusta.

Tällä kertaa Winter Classic erosi tässä tapauksessa, sillä Dallas Starsin kippari Jamie Benn halusi ottaa voiton jo alkuseremonioissa. Jenkkifutistähdet Ricky Williams ja Troy Aikman olivat kumpikin pudottaneet kiekon kapteenien, eli Bennin ja Nashville Predatorsin Roman Josin eteen.

Benn odotti oikeaa hetkeä ja yritti kähveltää myös Josin edessä olleen kiekon, muttei liikkunut tarpeeksi nopeasti. Josi ehti tajuta mistä oli kysymys ja nappasi toisen kiekoista takaisin.

Liekö Benn sitten Dallasin voitontahdon ilmentymä vai sattuivatko pomput niin sanotusti kohdilleen, mutta Dallas voitti isännöimänsä Winter Classicin maalein 4-2.

Jamie Benn yrittää viedä aloitusseremonian kiekot:

Katso myös: Video: Corey Perry sikaili Winter Classicissa – lensi ulos jo reilun kahden minuutin pelin jälkeen

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut