NBA-tähti James Harden pisti hurjan summan sileäksi suosimassaan strippibaarissa – sai paitansa baarin kattoon

James Harden Houston Rockets NBA / Pallomeri.net

Houston Rocketsin tähtipelaaja James Harden pisti Fox Sports Australian mukaan uskomattoman taalakasan palamaan strippibaarissa.

Etenkin pohjoisamerikkalaisessa joukkueurheilukulttuurissa on tapana kunnioittaa seuran suurpelaajia nostamalla heidän paitansa kattoon peliuran päätyttyä.

Fox Sports Australian mukaan saman kunnianosoituksen on saanut Houston Rocketsin tähtipelaaja James Harden, mutta hän on saanut sen taholta, joka ei välttämättä ole se mairittelevin.

Mainos alkaa

Kenties Harden saa saman kunnian vielä seuraltaan, mutta jo peliuransa aikana Harden on nostettu legendojen joukkoon houstonilaisessa strippibaarissa. Asia paljastui räppäri Joe Buddenin podcastissa.

– He tekivät sen, koska heidän mukaansa James on käynyt siellä ja käyttänyt niin paljon rahaa. Joten he nostivat hänen paitansa strippiklubin kattoon, juontaja Jamil ”Mal” Clay sanoi ohjelmassa.

Harden pisti parhaimmillaan yhden illan aikana sileäksi jopa 1,4 miljoonaa dollaria. Hardenilla on toki varaa moiseen, sillä hän teki syksyllä 2017 Rocketsin kanssa neljävuotisen jatkosopimuksen, jonka arvo on 160 miljoonaa dollaria.

Tämän kauden 38 miljoonaa dollarin palkkatuloillaan hän on NBA:n viidenneksi parhaiten palkattu pelaaja.

Lue myös: Nicklas Lidström kuvaili välejään Peter Forsbergiin – ”Emme edes katsoneet toisiimme päin”


Pelaajat:
Joukkueet: