NBA:ssa massiivinen neljän seuran kauppa – supertähti James Harden vaihtaa maisemaa

James Harden Houston NBA / Pallomeri.net

NBA:ssa räväytettiin todellinen megakauppa, jossa merkittävin siirtyjä oli Houston Rocketsin tähtipelaaja James Harden.

Yksi sarjan parhaimmista pelaajista on ollut koko alkukauden siirtohuhujen keskellä, sillä Harden ei ole jättänyt kenellekään epäselväksi halujaan siirtyä muihin maisemiin. Nyt supertähti sai vihdoin haluamansa, kun Houston kauppasi miehen Brooklyn Netsin riveihin.

Brooklynissa on kasassa melkoinen tähtisikermä, sillä jo ennestään seuran riveistä löytyi Kyrie Irving ja Kevin Durant. Nyt tuo kaksikko saa rinnalleen vielä James Hardenin, joten odotuksissa ei voi olla mikään muu kuin mestaruus.

Hardenin kauppa vaikutti useampaan seuraan, sillä mukana oli välillisesti jopa neljä eri organisaatiota. Nimittäin Houstonin ja Brooklynin lisäksi kaupanteossa oli mukana Indiana Pacers sekä Cleveland Cavaliers.

Cleveland saa kaupasta Brooklyn Netsistä Jarrett Allenin ja Taurean Princen. Sen sijaan Brooklynin Caris LaVert siirtyi Houstonin kautta Indianaan, josta puolestaan Houston sai paluupostina Victor Oladipon. Tämän lisäksi Houston sai Brooklynistä Dante Exumin ja Rodions Kurucsin sekä neljä 1. kierroksen varausoikeutta.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä Houston saa halutessaan vaihtaa Brooklynin kanssa päittäin vuoden 2021, 2023, 2025, ja 2027 1. kierroksen varausoikeudet.


Pelaajat:
Joukkueet: