Video: Katajan Jamar Wilson menetti malttinsa rumasti – kelasi Pyrintö-pelaajan kumoon ja lensi ulos

Jamar Wilson Kataja / Pallomeri.net

Joensuun Katajan kokenut maajoukkuemies Jamar Wilson poltti päreensä aivan totaalisesti playoff-ottelussa ja sai ulosajon.

Joensuun Kataja raapi taisteluvoiton Korisliigan neljännestä puolivälieräottelusta jatkoajan jälkeen pistein 102-95. Tämän myötä Tampereen Pyrintö johtaa sarjaa voitoin 3-1, joten sarja on edelleen heille katkolla, kun joukkueet seuraavan kerran parketille painelevat.

Ottelun puhuttanein tapahtuma nähtiin kolmannella neljänneksellä, kun Kataja sortui pallonmenetykseen ja Pyrinnön Tomas Pihlajamäki pääsi joensuulaisjoukkueen ihon alle.

Mainos alkaa:

Pihlajamäki vaihtoi sanoja Katajan vaihtopenkin kanssa lähietäisyydellä. Tämän jälkeen sanomista tuli jälleen ja vastinparina oli maajoukkueen konkaripelaaja Jamar Wilson, jonka käämit paloivat aivan totaalisesti. Pallon palattua peliin, päätti Wilson lanata Pihlajamäen yli.

Tuomaristo palkitsi Wilsonin tempustaan ansaitulla epäurheilijamaisella virheellä. Wilson oli saanut teknisen virheen aiemmin, joten epäurheilijamaisuus tiesi ulosajoa.

– Kataja menetti pallon ja huusin Let’s go!-kannustushuutoa omilleni. Katajan Rashard Odomes sanoi penkiltä, että pidä turpasi kiinni, junnu. Vastasin, että katsopas sinua siellä vaihtopenkillä. Sitten Wilson sanoi, että minun pitäisi lopettaa puhuminen. Vastasin, etten ole huolissani sinusta. Siihen ”Jammu” kilahti lopullisesti, Pihlajamäki kertasi Aamulehden haastattelussa.

Wilson kävi todella kuumana vielä kentältä poistuttuaankin ja kenki matkalla koppiin myös hallin roskakoria.

Katajan Jamar Wilson kelaa Pyrinnön Tomas Pihlajamäen yli ja lentää ottelusta pihalle:

Katso myös: Video: Upea niitti, väärä kohde – Teemu Hartikainen ajeli oman pelaajan aivan


Pelaajat:
Joukkueet: ,