Copa Americassa syntyi oma maali hämmästyttävän kaukaa – Jamaikan Kasey Palmer ohjasi keskityksen omiin

Kasey Palmer Jamaika

Copa Americassa nähtiin harvinaislaatuinen oma maali, kun Jamaikan Kasey Palmer ohjasi pallon omiin lähes sivurajalta.

Ecuador päihitti Jamaikan Copa American lohkovaiheen ottelussa torstaina maalein 3-1, eikä ottelu olisi voinut alkaa Jamaikan kannalta kehnommin, sillä he tekivät varhaisessa vaiheessa oman maalin.

Tällä kertaa oma maali oli tekotavaltaan varsin harvinaislaatuinen, sillä harvemmin omat maalit syntyvät kovin kaukaa itse maalista. Tällä kertaa niin kuitenkin kävi, kun Kasey Palmerin nimiin merkattu oma maali syntyi aivan sivurajan tuntumasta.

Mainos alkaa:

Tämä tapahtui ottelun 13. minuutilla Ecuadorin kulmapotkun jälkitilanteesta. Pallo päätyi sivurajan tuntumassa pinkoneella Ecuadorin Piero Hincapielle, jota Palmer juoksi merkkaamaan. Hincapie päätti lähettää keskityksen rangaistusalueelle ja Palmer yritti katkaista sen. Hän kuitenkin oli juuri piirun verran myöhässä ja sai vain pienen osuman palloon.

Hän sinänsä häiritsi keskitystä, mutta vain siten, että hänen ansiostaan se muuttuikin vedoksi. Pallon lentorata muuttui melko radikaalisti ja hämäsi Jamaikan maalivahdin täysin, joten pallon leijaili vastustamattomasti Jamaikan maaliin.

Jamaikan Kasey Palmer ohjaa keskityksen omiin sivurajan tuntumasta:

Tsekkaa myös: Miljardööri palkitsi Georgian joukkueen jättisummalla – mukava lisäpanos odottaa jatkopelissä