Video: Jälleen kolisi päähän HPK:n kultakypärää – saako Aleksi Salonen pelikieltoa?

HPK

HPK:n kultakypärä Teemu Turunen on kokenut kovia TPS-sarjan aikana, sillä miestä on taklattu nyt useampaan otteeseen suoraan päähän.

Ensimmäinen taklaus sattui maanantaina pelatussa kolmannessa ottelussa, kun Lauri Pajuniemen niitti kolahti kupoliin. Myös tuomaristo huomasi tämän ja TPS-hyökkääjälle tuomittiin 2+10 minuutin jäähy päähän kohdistuneesta taklauksesta. Pajuniemen töötti meni myös kurinpidon käsittelyyn, mutta siellä tilannetta ei nähty pelikiellon arvoiseksi.

Myös keskiviikkona pelatussa neljännessä ottelussa tunteet ryöpsähtivät ajoittain tappiin ja fyysinen elementti tuli mukaan kaukaloon. Kaikki taklaukset eivät kuitenkaan pysyneet sääntökirjan sisäpuolella, sillä TPS-puolustaja Aleksi Salosen niitti kopsahti ketäs muutakaan kuin Teemu Turusta päähän. Myös tällä kertaa tuomaristo oli hereillä ja Salonen lähti istumaan 2+10 minuutin jäähyä.

Myös Kerhon päävalmentaja Antti Pennanen otti jo kantaa taklauksiin neljännen ottelun lehdistötilaisuudessa, jossa luotsi kehui suojattinsa ylpeyttä.

– Ihailen tota meidän Turusen Teemua, että se ottaa joka pelissä jonkun päähän kohdistuneen taklauksen. Voitte katsoa sen Pajuniemen taklauksen ja tänään sen Salosen. Ei vaan jää makaamaan, se ottaa ne vastaan ja jatkaa pelaamista. Voitte miettiä, että Liigasta löytyy aika monta pelaajaa, joka jää siihen makaamaan. Jäähyjen koot voisivat olla erilaisia, mutta “Teme” ottaa ne vastaan, Pennanen totesi lehdistötilaisuudessa.

HPK:n onneksi Turunen ei ole tilanteissa loukkaantunut, sillä hyökkääjä on korvaamaton pelaaja hämeenlinnalaisille. Sen sijaan TPS:n kannattaisi jatkossa pysyä poissa jäähyboksista, koska joukkueen kausi on katkolla perjantaina, kun Turussa pelataan ottelusarjan 5. ottelu.

HPK:n Teemu Turunen on kokenut kovia TPS-sarjassa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: