Jalkapallon EM-kisojen futisvisa – voita 10 € ilmaisveto

Futiksen EM-kisojen jalkapallon EM-kisat
Kuva: Getty Images

Jalkapallon EM-kisoissa on saatu ensimmäiset kierrokset taputeltua, joten nyt on nähty jo hieman maiden voimasuhteista esimakua.

Varsinkin Saksa ja Espanja jättivät hyvän kuvan itsestään turnauksen alkuvaiheessa. Sen sijaan Englanti oli yllättävän tahmea, joten maalla riittää hurjasti parannettavaa. Ranska otti maalle niin tutun voiton, mutta samalla tuli isosti kylmää vettä niskaa, sillä Kylian Mbappe mursi nenänsä, minkä johdosta mies on sivussa koko alkulohkovaiheen. Ranskalla ei kuitenkaan pitäisi olla minkäänlaisia ongelmia selvitä pudotuspeleihin, joissa Mbappe sitten jo toivottavasti nähdään mukana.

Jännitystä kuitenkin tulee riittämään päivittäin, sillä taisto lohkosijoituksista käy kuumana aivan viimeisille kierroksille saakka. Myös parhaat lohkokolmoset menevät pudotuspeleihin, joten sekin tuo oman mausteensa taistoihin, sillä jokaisella maalilla on aivan valtaisa merkitys.

Mainos alkaa:

Tästä ei futishuuma enää parane, sillä Saksa on pullollaan futisfaneja, jotka ovat valmiita antamaan kaikkensa oman maansa eteen.

Jalkapallon EM-kisoihin on tarjolla jatkuvasti futisvisoja, joissa on palkintona kaikille vähintään viidesti oikein vastanneille 10 € ilmaisveto. Lue lisätiedot visoista täältä!