Voita matka jalkapallon EM-finaaliin – mahdollista vain tämän viikon ajan

jalkapallon EM-kisojen EM-kisoissa
Kuva: Getty Images

Jalkapallon EM-kisoissa pelataan tällä viikolla alkulohkovaiheen viimeinen ottelukierros sekä jo ensimmäiset pudotuspelit.

EM-kisoissa jatkopeleihin selviää yhteensä 16 maata, jotka aloittavat loppuviikosta kovien panosten pelit. Ensimmäiset pudotuspelit pelataan lauantaina, josta sitten mennään päivittäin neljännesvälierät läpi. Sitä ennen ratkaistaan viimeisten jatkopaikkojen kohtalot, sillä kaikilla ei ole vielä homma selvillä kahden ottelun jälkeen.

Toistaiseksi suurmaat ovat olleet vahvoja, sillä jatkoon ovat selvinneet muun muassa Espanja, Saksa, Portugali ja Sveitsi. Varsinkin Espanja on ollut vakuuttava, kuten myös Saksa kahdessa ekassa ottelussa. Sen sijaan Sveitsi-ottelu oli Saksalle hankala, sillä maa nousi tasapeliin vasta lisäajan viimeisillä minuuteilla. Lohkovoitto tuo kuitenkin turvaa pudotuspeleihin, sillä vastaan tulee ainakin ekalla kierroksella ennakolta heikompi maa. Myös Portugali ja Espanja menevät lohkovoittajina jatkoon, joten ylempi kaavio alkaa muodostumaan todella kovaksi, koska kaikki kolme pelaavat tuolla puolella.

Mainos alkaa:

Tällä viikolla riittää myös kotisohvilla jännitettävää, koska yksi onnekas voittaa matka jalkapallon EM-finaaliin. Lue lisätiedot vain tämän viikon ajan käynnissä olevasta mahdollisuudesta.