Early Win -ominaisuus jalkapallon EM-kisoihin ja Copa Américaan – mistä on kyse?

Early Win Jalkapallon EM-kisojen Ranskan Ranska
Kuva: Getty Images

Jalkapallon EM-kisat ja Copa América ovat täydessä vauhdissa ja huippuluokan otteluita on tarjolla aina heinäkuun puoliväliin saakka.

Kuluva kesä on jalkapallon saralla yksi lähivuosien kovimmista, kun samaan aikaan pelataan sekä EM-turnaus että Copa América. Maanosan mestaruudet ovat juurikin näissä turnauksissa äärimmäisen tavoiteltuja, koska molemmissa turnauksissa pelaa aivan maailman parhaimpia futismaita. Varsinkin Euroopassa on nykyisin ylivoimaisesti laajin taso, sillä huippumaiden laskemiseen tarvitaan molempien käsien sormet.

Puolestaan Copa Américan puolella pelaa hallitseva maailmanmestari Argentiina sekä jokaisessa turnauksessa aina suosikkeihin lukeutuva Brasilia. Tämä kaksikko on suuri suosikki myös tämän vuoden turnaukseen, vaikka esimerkiksi Uruguay on eri mieltä asiasta. Kokonaisvaltaisesti Argentiina ja Brasilia ovat kuitenkin muita edellä, joten jos jompi kumpi kaksikosta ei voita mestaruutta, niin se on hyvin suuri yllätys.

Mainos alkaa:

EM-kisoissa suurimmat suosikit mestariksi ovat Englanti ja Ranska, mutta varsinkin Englannin osalta tekeminen on ollut todella tahmeaa. Sen sijaan turnaus isännöivä Saksa ja vahvan nuorennusleikkauksen tehnyt Espanja ovat vakuuttaneet alkuturnauksen aikana. Voimasuhteet ovatkin muuttuneet siinä määrin, että mahdollisten mestarien joukko on nyt selvästi suurempi kuin ennen turnausta osattiin ennakoida.

Jalkapallon EM-kisojen ja Copa Américan huuma näkyy yleisesti joka puolella, sillä esimerkiksi vedonlyöntiyhtiöt lyövät parasta pöytään ainutlaatuisen futiskevään vuoksi. Yksi mielenkiintoisimmista jutuista on tällä hetkellä Early Win -ominaisuus, josta pääset lukemaan lisätietoa alapuolelta.

Mikä on Early Win?

Jalkapallon vedonlyönti käy kiivaimmillaan tällaisena arvokisavuotena, sillä normaalisti kesäisin pelattavaa on vähän, mutta nyt tarjonta on aivan valtaisaa ja kiinnostus poikkeuksellisen kovaa. Nyt turnausten kunniaksi on tarjolla myös poikkeuksellisia kampanjoita, sillä esimerkiksi Epicbet tarjoaa pelaajilleen Early Win -ominaisuuden, jonka avulla voi saada voitot etuajassa riippumatta ottelun lopputuloksesta. Kohde ratkaistaan voitetuksi siinä kohtaa, kun pelikupongille valittu joukkue siirtyy kahden maalin johtoon. Tämä tarkoittaa sitä, että voitot tulevat, vaikka vastustaja nousisikin vielä lopulta kahden maalin takaa tasoihin.

Tämä ominaisuus antaa tietysti vedonlyöjille huomattavan edun, koska parhaimmillaan veto menee oikein, vaikka todellisuudessa se olisi mennyt lopputuloksen osalta pieleen. Early Win on poikkeuksellinen tarjous, jota markkinoilla ei ole totuttu näkemään.