Jalkapallon EM-kisat ovat täällä! Osallistu ilmaiseen EM-kisaveikkaukseen ja voita osuutesi jättimäisestä 25 000 € palkintopotista

Jalkapallon EM-kisat ovat vihdoin käynnissä, joten seuraavien viikkojen ajan on tarjolla aivan mieletön futisjuhlaa. Osallistu ilmaiseen veikkaukseen ja voita osuutesi Jackpotista.

Taistelu Euroopan mestaruudesta käynnistyy, mutta vain yhdelle on paikka auringossa. Ennakolta suurimmat suosikit ovat Ranska ja Englanti, mutta taustalla on useita muitakin huippumaita, jotka janoavat mestaruutta. Paineet ovat tietysti valtavat, joten henkinen puolikin nousee ratkaisevaan osaan. Varsinkin Englannin osalta kisat ovat päättyneet kerta toisensa jälkeen pettymykseen, joten kestääkö nyt pääkoppa, kun kaikki odottavat mestaruutta kultaiselta sukupolvelta.

EM-turnaus käynnistyy ryminällä, sillä alkulohkovaiheen aikana on päivittäin tarjolla useampi ottelu, joten se on varmaa, että futisfanit tulevat viihtymään. Alkulohkossa päästään ihailemaan myös jo todelliset huippumaiden kohtaamisia, koska esimerkiksi Italia kohtaa Espanjan ja Hollanti Ranskan.

Mainos alkaa:

Alkulohkovaihe alkaa perjantaina 14. kesäkuuta, kun taas viimeiset kierrokset pelataan keskiviikkona 26. kesäkuuta. Jokaisessa pelissä tulee olemaan valtavat panokset, joten odotuksissa on, että myös kotisohvilla kädet hikoavat jännityksestä. Varsinkin, jos sydän sykkii jonkin tietyn maan puolesta.

EM-kisoihin on tarjolla ilmainen veikkauskisa, jossa on yhteensä tarjolla aivan mieletön 25 000 euron palkintopotti. Löydät lisätiedot turnauksen eeppisimmästä veikkauksesta täältä!