Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät – voita Fantasy-pelistä matka EM-finaaliin Berliiniin!

Futiksen EM-kisojen jalkapallon EM-kisat
Kuva: Getty Images

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät perjantaina 14. kesäkuuta Münchenissä, kun isäntämaa Saksa saa vastaansa Skotlannin.

Kuukauden kestävä futishuuma on aivan nurkan takana, joten luvassa on aivan uskomattomat neljä viikkoa. EM-kisoissa on aivan huikaiseva kattaus eri huippumaita, jotka taistelevat siitä himoitusta mestaruudesta.

Suurimpana suosikkina turnaukseen lähtee Englanti, joka ei ole kuitenkaan vuosikymmeniin voittanut mitään. Olisiko nyt vihdoin aika sille, että koko kansakunta pääsee huutamaan yhteen ääneen “It’s Coming Home”. Toinen suuri mestarisuosikki on Ranska, jolla on menestystä edellisistä arvokisoista tullut. Ranskan pelityyliä on kritisoitu ja se on perustunut paljon Kylian Mbappen edesottamuksiin, mutta näytöt ovat kiistattomat.

Mainos alkaa:

Kaksikon suurimmat haastajat ovat varmasti kisaisäntä Saksa, Portugali sekä Espanja, joka on saanut vauhdilla nuorennusleikkauksen käyntiin ja nyt nähdään ensimmäiset merkit siitä, miten joukkue suorittaa kovien paineiden alla.

EM-kisojen historiassa on nähty myös valtavia yllätyksiä, kuten vaikkapa vuoden 2004 turnaus, kun Kreikka porhalsi päätyyn asti. Voisiko joku maa tehdä samanlaisen jytkyn tänä kesänä?

EM-kisojen alkulohkoon on tarjolla fantasy-peli, jossa kootaan pelaajista oma joukkue. Paras valmentaja voittaa itselleen unelmien futismatka EM-finaaliin Berliiniin. Lue lisätiedot täältä!