Hämmentävä tilanne Kansojen liigassa – Tanskan pelaajan jalka upposi syvälle kenttään

Tanskan pelaajan jalka uppoaa nurmeen Kansojen liigassa

Kansojen liigassa nähtiin jotain todella erikoista, kun Itävallan ja Tanskan ottelun päätyttyä Andreas Skov Olsenin jalka upposi kenttään.

Kansojen liigassa koettiin hyvin erikoinen ja vaarallinen hetki, kun maanantaina pelattu ottelu Itävallan ja Tanskan välillä oli juuri päättynyt. Heti erotuomarin pillin soitua Tanskan Andreas Skov Olsenin jalka upposi näet säärtä myöden stadionin nurmeen.

Reikä ilmestyi keskelle kenttää aivan keskiympyrän viereen. Jos ottelu olisi jatkunut vielä hetkenkin olisi joku pelaajista voinut loukkaantua vakavasti astuessaan heikon kohdan päälle.

– Reikä oli varmaan metrin syvä. On h***tin vaarallista, jos joku juoksee tuollaiseen. Siinä voi mennä jalka poikki. Kentän olisi pakko olla paremmassa kunnossa. Tuossa olisi voinut loppua jonkun ura, mutta onneksi niin ei käynyt, Tanskan maajoukkueen päävalmentaja Kasper Hjulmand höyrysi medialle.

Tanskalaislehti Ekstrabladet tiedusteli Itävallan jalkapalloliitolta, mistä kenttään syntynyt aukko johtui. Ilmiö on parhaillaan liiton tutkinnassa.

– Epäilemme yhteyttä valtavaan vesisateeseen, joka tuli taivaalta edellisenä iltana, liiton tiedottaja Iris Stöckermayer kertoi lehdelle.

Itse ottelu päättyi Tanskan vierasvoittoon maalein 2-1.

Kansojen liigassa koettiin hämmentävä hetki, kun Tanskan Andreas Skov Olsenin jalka upposi kenttään:

Katso myös: Erikoinen tapaus Kansallisen liigan ottelussa – kameramies pyörtyi ja lähetys kulki viimeiset minuutit ilman kuvaa


Joukkueet: ,