Video: Philadelphian Jakub Voracek tylytti toimittajaa kunnolla – ”Kirjoitat kuitenkin aina ihan v****moista p****a!”

Jakub Voracek Philadelphia Flyers / Pallomeri.net

Philadelphia Flyersin tähtipelaaja Jakub Voracek antoi palaa lehdistötilaisuudessa, kun häntä kritisoinut toimittaja oli kysymysvuorossa.

Philadelphian tähtihyökkääjä Jakub Voracek yllätti NHL-seuraajat antamalla melkoisen kylvetyksen paikalliselle toimittajalle Pittsburgh-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Ottavana osapuolena oli Philadelphia Inquirerin kiekkotoimittaja Mike Sielski, joka on kirjoituksissaan toistuvasti kritisoinut muun muassa Voracekin asennetta.

Sielski kysyi tshekkihyökkääjä Voracekilta viattoman kysymyksen siitä, miltä kauden alku tuntuu, mutta Voracek päätti iskeä pöytään kaiken mitä hampaankoloon oli kertynyt.

Mainos alkaa

– Kuule Mike, ei sillä ole mitään väliä, mitä sanon. Kirjoitat kuitenkin ihan v****moista p****a joka kerta, Voracek pamautti.

Hän mietti hetken ja antoi kuitenkin edes pienen vastauksentapaisen, kunnes jatkoi verbaalipoikkarinsa loppuun asti.

– No joo, tuntuuhan kauden alku erilaiselta. Olemme ottaneet neljä pinnaa kahdesta ensimmäisestä pelistä…en meinannut ensin edes vastata kysymykseesi, koska olet niin täysi rotta, ettei se ole edes hauskaa. Seuraava kysymys, Voracek latasi.

Jakub Voracek kouluttaa häntä kritisoinutta toimittajaa lehdistötilaisuudessa:

Katso myös: Video: Surkeiden sattumusten sarja – Chicago-vahti antoi harhasyötön, veti nupit ja päästi nolon takaiskun


Pelaajat:
Joukkueet: