Video: Jakub Voracek taklasi Johnny Boychukia rumasti päähän

Jakub Voracek Johnny Boychuk - pallomeri.net

New York Islandersin ja Philadelphia Flyersin välisen ottelun puhuttavin tilanne nähtiin kolmannessa erässä, kun Jakub Voracek sortui melkoiseen koiruuteen.

Matsi oli käytännössä jo ratkennut, kun pelikellossa oli jäljellä 14 minuuttia ja taululla seisoivat vierasjoukkue Flyersin 5-1-johtolukemat.

Islandersin Johnny Boychuk oli menossa tavoittelemaan kiekkoa Flyersin päädyssä, kun Voracek päätti katkaista miehen menon täysin yllättäen vastataklauksella, joka osui suoraan päähän.

Boychuk loukkaantui tilanteessa ja puolustajaa hoidettiin ensin jään pinnassa ennen kuin hänet talutettiin vaihtoaition puolelle. Tämän talutuksen aikana Boychuk lähetti selvän viestin jäähyaitiossa istuneelle Voracekille.

Tämän viestin perusteella joukkueiden vielä jäljellä oleva keskinäinen runkosarjamatsi tulee mitä todennäköisimmin olemaan Voracekille varsin ”pidä pää ylhäällä”-hekinen.

Tshekkihyökkääjä sai tilanteesta 5 minuutin rangaistuksen estämisestä, mutta hän välttyi ulosajolta. Matsi päättyi lopulta lukemiin 2-5.

Ottelun tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Tsekkaa myös: Video: Scott Hartnell tarjosi rahaa – Roman Josi ja Justin Williams taistelivat kiekon pudotuksessa tosissaan aloitusvoitosta

Jakub Voracek taklaa Johnny Boychukia:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTube-kanavalla.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,