Video: Uskomaton hassi ja häikäisevä pelastus – Jakub Voracek ampui tolppaan ja P.K. Subban putsasi maaliviivalta

Jakub Voracek Philadelphia Flyers & P.K. Subban New Jersey Devils / Pallomeri.net

Philadelphian Jakub Voracekille avautui avopaikka maalin kulmalle, jonka hän mokasi ja jonka ansiosta New Jerseyn P.K. Subban pelasti kiekon maaliviivalta.

Philadelphia Flyers sai kotonaan New Jersey Devilsiltä kärsään tylyin 5-0-lukemin. Toisen erän puolivälissä Flyersillä oli kuitenkin todella maukas paikka kaventaa peli, kun Devils johti 2-0.

Avopaikka muuttui kuitenkin sekunnin sisällä varmasta maalipaikasta hukatuksi tilaisuudeksi ja huikeaksi pelastukseksi, kun Flyers-tähti Jakub Voracek pääsi maalin kulmalta lyömään kiekkoa täysin tyhjänä ammottaneeseen maaliin.

Mainos alkaa

Voracek kuitenkin veti tolppaan. Siitä kiekko lähti maaliviivaa pitkin kohti toista tolppaa, mutta ennen kuin yksikään Flyers-pelureista ehti paikalle, oli Devilsin P.K. Subban tullut tonteille ja siivonnut kiekon maaliviivalta väljemmille vesille.

Subbanilla ei ollut mitään mahdollisuuksia ehtiä Voracekin vetoa estämään, mutta jatkotilanteessa hän oli salamannopeasti paikalla ja ansaitsee ehdottomasti kaiken kunnian huikeasta reagoinnistaan, vaikka Voracek oman tonttinsa melko uskomattomalla tavalla munikin.

Jakub Voracek ampuu tolppaan ja P.K. Subban hoitaa homman loppuun:

Katso myös: Video: Roman Josi tuhri täydellisen avopaikan – Cam Talbotilta toki kiva torjunta


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,