Anaheimin Jakob Silfverberg joutui pettymään – tämän lähemmäs ei voi enää päästä saamatta kiekkoa sisään

Jakob Silfverberg Anaheim Ducks

Anaheimin Jakob Silfverberg pääsi kiduttavan lähelle tasoitusmaalia ottelussa Floridaa vastaan, mutta maali jäi lopulta syntymättä.

Anaheim Ducks hävisi kotonaan Florida Panthersille maalein 2-1 ja tappio oli varmasti kirvelevä, sillä Anaheim kävi kolmannessa erässä kiusallisen lähellä tasoitusta.

Ajassa 11:11 näytti siltä, että Anaheimin Jakob Silfverberg sai livautettua kiekon maaliin. Videotarkistus kuitenkin paljasti, että Florida-vahti Anthony Stolarz onnistui saamaan patjaansa väliin juuri sopivasti, ettei kiekko ylittänyt maalilinjaa kokonaan.

Videokuvaa paljaalla silmällä katsoessa näyttäisi siltä, että kiekko kävisi maalin sisällä, mutta videotuomari ei tuominnut tilannetta maaliksi. NHL julkaisi tilanteesta myöhemmin tiedotteen, jossa todettiin, ettei videolta nähty yksiselitteisiä todisteita sen puolesta, että kiekko olisi ollut kokonaan maalin sisäpuolella. Näin ollen Silfverberg onnistui todella turhauttavassa tempussa, eli hän sai kiekon kutakuinkin niin lähelle maalia kuin mahdollista on onnistumatta kuitenkaan maalinteossa.

Jakob Silfverberg ei aivan saanut kiekkoa sisään:

Katso myös: Floridan Eetu Luostarinen iski upean maalin Anton Lundellin avustuksella – Anaheim-kassaria vietiin huolella


Pelaajat:
Joukkueet: