Video: Jake Virtanen viimeisteli komeasti KHL:ssä – osui lähes nollakulmasta

Jake Virtanen Spartak Moskova KHL - pallomeri.net

NHL:stä KHL-ympyröihin vaihtanut Jake Virtanen on ollut hyvässä maalivireessä, ja tämä vire sai jatkoa torstain kierroksella, kun mies viimeisteli kolmannen osumansa viimeiseen neljään matsiin.

Virtasen edustama Spartak Moskova lähti selvänä ennakkosuosikkina otteluun HK Sotshia vastaan, mutta illasta muodostui kotijoukkueelle vaikea. Vasili Glotov vei Sotshin avauserässä johtoon ja Yaroslav Dyblenko lisäsi toisessa erässä tämän johdon jo kahteen.

Näissä numeroissa edettiin aina viime minuuteille saakka, joten Spartak lähti hakemaan kavennusta ilman maalivahtia. Tämä toi myös tulosta, kun kiekko löysi Jake Virtasen komean laukauksen saattelemana tiensä etukulmasta maaliin. Virtasen laukaus oli äärimmäisen tarkka, sillä se lähti lähes nollakulmasta.

Ilo oli kuitenkin lyhytaikaista, sillä Amir Garayevin tyhjään maaliin syntynyt osuma sinetöi ottelun loppulukemiksi 1-3. Tappio katkaisi samalla Spartakin viiden ottelun voittoputken. Sotshille voitto oli puolestaan toinen perättäinen neljän ottelun tappioputken jälkeen.

Jake Virtanen maalasi tarkalla vedolla:

Jos video ei näy, voit katsoa sen KHL:n Twitterissä.

Tsekkaa myös: Video: Chippi-ratkaisu toimi – Rasmus Kupari viimeisteli tyylikkäästi läpiajosta


Pelaajat: