Uskomaton pelastus! – Jake Allen venyi hämmentävän hienoon mailatorjuntaan Detroitia vastaan

Jake Allen torjunta Montreal Detroit - Pallomeri.net

Montreal Canadiensin Jake Allen venyi perjantain NHL-kierroksella torjuntaan, jota voitanee pitää ainakin kuluvan sesongin hienoimpana.

Ottelu oli toisen erän lopulla yhä 0-0-tilanteessa, kun Detroit Red Wings pääsi hakemaan avausosumaa ylivoimalla. Dominik Kubalikille avautui vetopaikka, mutta kiekko kimposi Canadiens-puolustuksesta ja tuli suoraan maalin edustalla olleelle Andrew Coppille, jolla oli edessään käytännössä tyhjä Red Wings -rysä.

Hän laukoi, ja kuin ihmeen kautta Jake Allenin onnistui kuitenkin venyttää mailansa vedon tielle ja osuma jäi syntymättä. Toki täysin varmaa ei ole myöskään se, olisiko lepattava kiekko ilman torjuntaa edes osunut maalitolppien väliin vai mennyt hieman yli. Niin tai näin, Allenin akrobaattisuutta kelpaa ihailla.

Detroit onnistui päätöserän alussa menemään Elias Söderblomin osumalla 1-0-johtoon. Ottelun lopussa sekä Michael Rasmussen että Olli Määttä osuivat vielä tyhjiin, joten loppulukemat kirjattiin 3-0.

Lopputuloksen myötä illan juhlituksi maalivahtisankariksi nousikin Ville Husso, jonka nollapeliin vaadittiin 29 torjuntaa.

Jake Allen esitteli venymiskykyään:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,