Täysin älytön lyönti MM-välierässä – Jak Jones purki snookerin hämmästyttävällä tavalla

Jak Jones

Jak Jones löi aivan häkellyttävän lyönnin snookerin MM-välierässä, kun hän joutui purkamaan kiperän snooker-tilanteen.

Jak Jones eteni sensaatiomaisesti snookerin MM-finaaliin, kun kaatamalla välierässä Stuart Binghamin numeroin 17-12. Jonesille ei povattu juurikaan mitään menestystä turnauksessa, sillä Jonesin nimihän löytyy rankinglistalta vasta sijalta 44.

Jonesin todellinen tähtihetki nähtiin 27. erässä, kun Bingham oli saanut ajettua Jonesin kulmaan haastavaan snooker-tilanteeseen. Tämä siis tarkoittaa tilannetta, jossa lyöntipallolla ei ole suoraa reittiä kohdepalloon. Tällöin kohdepalloa on lyötävä joko vallin kautta tai kierrelyönnillä.

Mainos alkaa:

Hetken näytti jo siltä, että tilanteesta ei ole mahdollista selvitä kuivin jaloin, vaan Binghamille tulee jäämään takuulla paikka. Jones kuitenkin löysi upealla tavalla reitin ulos kiperästä paikasta ja löi täysin uskomattoman lyönnin. Lyönti pallo osui lopulta punaiseen palloon neljän vallin kautta.

Lyönnissä oli kaikki kohdillaan, sillä suuntaus ja voima olivat täydellisiä, jolloin Bingham sai pussitettua seuraavaksi yhden punaisen, mutta sen jälkeen hänelle ei jäänyt ainuttakaan hyvää paikkaa.

Sunnuntaina alkavassa MM-finaalissa Jones saa vastaansa Kyren Wilsonin. Kummankaan tililtä ei löydy vielä maailmanmestaruutta, mutta Wilsonilla on takataskussaan aiempi finaaliesiintyminen, jolloin hän hävisi Ronnie O’Sullivanille.

Jak Jones purkaa snookerin aivan käsittämättömällä lyönnillä:

Katso myös: “Eipä siellä paljoa olisi nähtävää” – David Gilbert hauskuutti yleisöä kesken MM-välierän


Pelaajat: