Täysin käsittämätön vippi – Jacuipensen pelaaja teki kaatuessaan hämmästyttävän tempun

Jacuipensen Jeam / Pallomeri.net

Brasilian Campeonato Baianossa nähtiin häkellyttävä maali, kun Jacuipensen Jeam vippasi pallon maalivahdin yli kaatuessaan.

Brasiliassa Baianon osavaltion mestaruussarjassa saatiin todistaa hämmästyttävää hetkeä, kun Jacuipense voitti Doce Melin kotonaan maalein 1-0 ja ottelun voittomaali syntyi hyvin erikoisella tavalla.

Tämä tapahtui ottelun 70. minuutilla, kun Jacuipense sai pelattua pallon rangaistusalueelle. Hyökkääjä Jeam oli matkalla takatolpalle, kun hänen joukkuetoverinsa yritti pudottaa keskitystä päällään Jeamin juoksulinjalle.

Pallo tuli Jeamin lähistölle, mutta ongelmana oli se, että hänellä oli kaksi pakkia kimpussaan. Jeam yritti rynniä pakkien välistä palloon, mutta häneen iskettiin lujaa kiinni ja Jeam menetti tasapainonsa ehdittyään pallolle.

Seuraavaa käännettä tuskin Jeam odotti itsekään, sillä matkassa näytti olevan hurjasti onnea, mutta oli miten oli, Jeam onnistui kaatuessaan pistämään pallon maaliin. Hänen jalkansa osui täydellisesti pallon alle ja näin hän vippasi, vahingossa tai tahallaan, pallon upeassa kaaressa täysin hölmistyneen maalivahdin yli.

Jacuipensen hyökkääjä Jeam onnistui tekemään häkellyttävän maalin kaatuessaan:

Katso myös: Paulus Arajuuri nousi sankariksi – osui kahdesti Kyproksella