Huikea maaliviivapelastus – Rangers-kippari Jacob Trouba ryöväsi Patrik Laineelta maalin aivan viime hetkellä

Jacob Trouba New York Rangers

Patrik Laine jäi ilman maalia ottelussa New York Rangersia vastaan ja siihen oli syynä Jacob Trouba, joka pelasti tilanteen viime hetkellä.

Columbus Blue Jackets voitti New York Rangersin kotonaan varhain sunnuntaina Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella maalein 5-3, mutta Columbuksen Patrik Laine joutui tyytymään tehojen puolesta vain yhteen syöttöpisteeseen. Laine näet pääsi kyllä niin lähelle maalin tekemistä kuin vain voi päästä sitä kuitenkaan tekemättä.

Laine pääsi ampumaan kääntölaukauksen b-pisteen kaarelta ja kiekko lirahti maalivahti Igor Shesterkinin suojuksista kohti tyhjää Rangers-maalia. Rangers-kapteeni Jacob Trouba huomasi tämän ja yritti vielä pelastaa tilanteen. Trouba sukelsi kiekon perään ja löi sen kauemmaksi, mutta hallissa alkoi kuitenkin valot vilkkua ja näytti siltä, ettei Trouba ehtinyt paikalle ajoissa.

Videotarkistus kuitenkin kertoi totuuden. Trouba ehti aivan mailoineen hätiin aivan viimeisellä mahdollisella hetkellä ja hän pystyi aiheuttamaan sen, ettei kiekko ehtinyt kokonaan maaliviivan yli.

Niin upea kuin Trouban suoritus olikin, niin siitä ei ottelun käännekohdaksi ollut. Blue Jackets onnistui vielä erän lopulla tekemään 2-1-maalin ja paineli toisessa erässä ratkaisevalla tavalla karkuun.

Rangers-kapteeni Jacob Trouba ryövää Patrik Laineelta maalin huikealla viime hetken pelastuksella:

Katso myös: Sebastian Aho teki tuhojaan alivoimalla – teki itse upeasti läpiajosta ja tarjoili maukkaan passin Teuvo Teräväiselle


Pelaajat:
Joukkueet: