Peli ehti vanhentua vain 21 sekuntia – Calgary-vahti Jacob Markström lahjoitti Edmontonille avausmaalin

Jacob Markström Jesse Puljujärvi Calgary Edmonton - Pallomeri.net

Edmonton Oilers sai otteluun unelma-alun, kun Calgary Flamesin maalivahti Jacob Markström kämmäsi pahemman kerran jo ensimmäisessä hyökkäyksessä.

Edmonton vei ensimmäisen aloituksen, painoi kiekon Calgaryn päätyyn ja aloitti pyörittämään hyökkäystään. Tätä jatkui hetken aikaa, kunnes Flames sai tilanteen rauhoitettua ja kiekko tuli viivaan, josta se palautettiin puolustuksen toimesta kuitenkin ränniin.

Markström meni pysäyttämään kiekkoa, mutta tuli kämmänneeksi pahemman kerran, sillä hän pyyhki pölyt kiekon päältä ja tarjoili pelivälineen suoraan Ryan Nugent-Hopkinsille. Tämä ei avopaikastaan erehtynyt vaan painoi pikkumustan vieraiden rysään.

Mainos alkaa:

NHL:n pudotuspeleissä maalivahdit ovat nousseet otsikoihin useamman kerran heihin kohdistuneiden taklausten johdosta, mutta tällä kertaa otsikoita lähdettiin valtaamaan urakalla hieman erilaisista syistä. Myös Oilers-veskari Mike Smith nimittäin mokasi illan aikana varsin brutaalisti, kun hän päästi Rasmus Anderssonin omalta alueelta lähteneen purkukiekon selkänsä taakse.

Voittajana ottelusta selvisi Edmonton Oilers lukemin 5-3, mikä siirsi joukkueen ottelusarjassa 3-1-johtoon.

Jacob Markström & pehmeät kädet:

Jos video ei näy, voit tsekata sen myös Sportsnetin YouTuben puolella.


Pelaajat:
Joukkueet: ,