Video: Jack Hughesin uskomaton missaus kuvastaa Devilsin tuskaa – jo kuudes perättäinen tappio

Jack Hughes New Jersey Devils

New Jerseyn kausi on alkanut kuudella perättäisellä tappiolla. Tuskan henkilöitymä on Jack Hughes, joka ei Floridaa vastaan osunut edes tyhjään maaliin.

New Jersey Devils kyntää syvässä suossa, vaikka NHL-kausi on hädin tuskin vasta alkanut. Devils hävisi maanantaina kotonaan Florida Panthersille maalein 6-4 ja keräsi tililleen jo kuudennen tappionsa yhtä monesta ottelusta.

Tämä oli myös jo toinen kerta kotijäällä, kun Devils menettää useamman maalin johtoaseman. Tällä kertaa Devils ehti karata 4-1-johtoon ennen kuin ote kirposi.

Viime kesän ykkösvaraus Jack Hughesista on tullut Devilsin valtavan tuskan henkilöitymä. Hän ei ole hyvistä paikoista huolimatta onnistunut vielä aukaisemaan maalitiliään NHL:ssä. Florida-ottelussa Hughesin paikkojen hukkailu sai jo absurdeja piirteitä.

Devilsin johtaessa 4-2 Hughes ei onnistunut lyömään kiekkoa tyhjään maaliin oltuaan aivan maalin suulla, vaan lätkä kimmahti erittäin epäonnekkaasti kahden tolpan kautta ulos.

Osuutensa asiaan oli toki myös Floridan Anton Strålmanilla, joka ehti hieman häiritsemään, mutta se tuskin Hughesia lämmittää.

Ykkösvaraus Jack Hughes ei osu tyhjään maaliin:

Katso myös: Bostonin David Pastrnak paukutti neljä maalia Anaheimin verkkoon


Pelaajat:
Joukkueet: