Jack Hughes itsevarmuutta täynnä: “Olen tämän varausikäluokan paras pelaaja”

Jack Hughes

Jack Hughes on tällä hetkellä varausikäisten testitilaisuudessa Buffalossa. Nuorukainen jakoi mielipiteitään tulevasta draftista NHL:n verkkosivuilla.

Ykkösvaraukseksi povattu jenkkihyökkääjä uskoo itseensä.

– Olen nopea ja taitava. Ne ominaisuudet sopivat NHL:ään. Uskon sydämestäni, että olen tämän varausikäluokan paras pelaaja, Hughes sanoi.

– Minulla on itseluottamus kohdallaan, joten pelasin mielestäni mahtavan vuoden. Sekä järki että sydän sanovat minulle, että olen NHL-tason pelaaja. Asia kiteytyi minulle MM-kisoissa: olen valmis NHL-kaukaloon ensi kaudella. Haluan tehdä tulosta heti kättelyssä.

Hughes teki MM-kisoissa seitsemään otteluun tehot 0+3. Hänen “ykköskilpailijansa” ensimmäiseen varaukseen on Kaapo Kakko, joka nakutti Leijonien MM-kultajuhliin päättyneissä kisoissa 10 otteluun tehot 6+1.

NHL Draft järjestetään kesäkuun 21.-22. päivä Vancouverissa. Ensimmäisenä pääsee valitsemaan New Jersey Devils. Tämän jälkeen vuoroon tulee New York Rangers.

Kakko ei MM-kultajuhlien takia osallistunut käynnissä olevalle testileirille lainkaan.

Jack Hughes – kuluneen kauden parhaat palat:


Pelaajat: