Video: Jack Hughes sai ensimmäisen NHL-tehopisteensä – Devils kaatoi Rangersin

Jack hughes new jersey devils pallomeri.net

Jack Hughes merkkautti itselleen NHL-uransa ensimmäisen tehopisteen, kun New Jersey Devils kaatoi New York Rangersin torstain kierroksella lukemin 5-2. Devilsille voitto oli kauden ensimmäinen.

Hughes sai syöttöpisteen toisessa erässä syntyneeseen 3-0-maaliin, joka oli todellinen maalivahdin painajainen. Matt Tennyson laukoi viivasta ja Hughes ohjasi kiekon, minkä jälkeen peliväline otti ohjurin vielä Miles Woodin lavasta.

– Tämä oli iso voitto, ja itseluottamuksemme kannalta tarvitsimme sen. Ehkä alan menemään enemmän maalille, Hughes kertasi niin joukkueensa kuin omaa suoritustaankin NHL.comin mukaan.

Ottelusta odotettiin viime kesän ykkös- ja kakkosvarauksen taistoa. Tämä “taisto” meni näin ollen Hughesin nimiin, sillä Rangersin Kaapo Kakko jäi ilman tehoja. Suomalaishyökkääjä pelasi hieman yli 16 minuuttia, laukoi kaksi kertaa kohti maalia, mutta tehotilasto jäi yhden osuman verran pakkaselle.

Ottelun 5-2-loppulukemat tyhjiin viimeisteli P.K. Subban, jolle maali oli NHL-uran 99:s ja samalla ensimmäinen Devils-paidassa. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Tsekkaa myös: Video: Joel Armia niittasi kiekon yläpeltiin syöttökuvion päätteeksi

Jack Hughes sai syöttöpisteen Miles Woodin osumaan:


Pelaajat:
Joukkueet: ,