NHL:ssä megasiirto! Jack Eichel siirtyy Vegasiin

NHL Buffalo Jack Eichel - Pallomeri.net

NHL:stä pamahti odotettu siirto, kun Buffalo Sabres pääsi vihdoin eroon Jack Eichelista. Sentteri uusi seura on Vegas Golden Knights.

Buffalo ja Eichel ajautuivat pattitilanteeseen viime kaudella, mikä eskaloitui siihen, että ainut ratkaisu oli kaupata leikkausta odottava tähtipelaaja. Lopulta kauppaa saatiin odotella aina marraskuun asti, kunnes Eichel saatii muihin maisemiin.

Vuoden 2015 2. varaus on kiistatta sarjan parhaimpia pelaajia, mutta Buffalo ei lopulta ollut se paikka, jossa potentiaalista saadaan kaikki irti.

Nyt Eichel pääsee hakemaan uralleen nostetta Vegas Golden Knightsin paidassa. TSN:n toimittaja Darren Dregerin mukaan Buffaloon kaupassa siirtyvät Alex Tuch, Peyton Krebs sekä kesän 2022 1. kierroksen varausvuoro ja 2023 3. kierroksen varausvuoro. Vegas saa puolestaan Eichelin lisäksi kesän 2023 3. kierroksen varausvuoron.

Eichel on pelannut NHL:ssä 375 ottelua ja tehnyt näissä komeat 355 tehopistettä. Tähtihyökkääjää ei kuitenkaan nähdä vielä hetkeen kaukalossa, sillä edessä on leikkaus ja arviot poissaolosta ovat kuukausia.


Pelaajat:
Joukkueet: ,