Video: Jääpallon Bandyliigassa nähtiin karmea yhteentörmäys – maalivahdin päästä pulppusi verta jäälle

Bandyliigassa

Jääpallon Bandyliigassa nähtiin keskiviikkona todella raju yhteentörmäys, jonka johdosta WP 35:n maalivahti Ari-Pekka Aho vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Veiterän ja WP 35:n välinen ottelu sai dramaattisen käänteen, kun isäntien Tuukka Loikkanen ja WP 35:n maalivahti Ari-Pekka Aho tavoittelivat samaa palloa. Lopputulos oli se, että Aho lensi todella rajusti jään pintaan ja löi takaraivonsa ikävällä tavalla. Verta pulppusikin jäälle paljon ja maalivahti kuljetettiin välittömästi ambulanssilla sairaalaan.

– Tilanne näytti todella pahalta. Verta pulppusi päästä jäälle, ja leuat olivat lukossa, kun hoitohenkilökunta yritti repiä Ahon suuta auki, tilanteen läheltä nähnyt WP 35:n kapteeni Aleksi Puustinen kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Molempien joukkueiden pelaajat pelästyivät oikein kunnolla tilanteen jälkeen ja jäälle viitottiin nopeasti kaikki mahdollinen apu. Ilmeisesti törmäyksestä selvittiin aivotärähdyksellä, joten ainakin pienimuotoinen tuuri kävi tilanteessa, sillä aineksia oli paljon pahempaankin loukkaantumiseen.

Ottelu päättyi lopulta Veiterän 8-0-voittoon. Näin ollen joukkue on voiton päässä välieräpaikasta. Seuraava ottelu pelataan Varkaudessa perjantaina.

Jääpallon Bandyliigassa nähtiin ikävä yhteentörmäys

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet: ,