MM-kisojen 2022 lipunmyynti – näin ostat liput turnaukseen!

Jääkiekon mm-kisojen lipunmyynti liput 2022 - pallomeri.net

Jääkiekon MM-kisojen lipunmyynti on kutkuttava aihe, sillä pelataanhan kisat Suomessa. Tässä vinkit, miten hommaat itsellesi liput kevään huipennukseen!

Jääkiekon MM-kisat pelataan Helsingissä ja Tampereella 13.-29.5.2022. Kisojen päänäyttämön virkaa hoitaa Tampereen upouusi UROS LIVE -areena, jossa Leijonat pelaa alkusarjan ottelunsa, ja jossa myös pelataan kisojen ratkaisuottelut.

Lippuja voit haalia muutamaa eri kautta: Hintavin vaihtoehto näistä on tietysti erilaiset VIP-paketit, joiden kanssa puhutaan useista sadoista euroista. Mikäli VIP-vieraana haluaa päästä nauttimaan finaalitunnelmasta, saakin tästä lystistä pulittaa sitten jo hurjia, tuhansien eurojen summia.

Näitä paketteja on jo nyt saatavilla. Lisätiedot ja VIP-pakettien myynti löytyvät Lippu.fi:n sivuilta.

MM-kisojen lipunmyynti 2022: Lipunosto-oikeus on avain kisahuumaan

Jos sitten puhutaan ihan ”tavallisista” lipuista, niin niiden kanssa kannattaa olla hereillä heti syyskuussa, mikäli Leijonien ottelut livenä kiinnostavat. Tampereella pelattaviin otteluihin nimittäin arvotaan lipunosto-oikeuksia.

Tämä tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että kenellä tahansa on tasapuolinen mahdollisuus päästä käsiksi himottuihin tiketteihin.

– Arpomalla lippujen osto-oikeudet varmistamme, ettei lippujen saaminen etenkin jo nyt kysyttyihin mitalipeleihin sekä Suomen otteluihin mene nopeuskilpailuksi tai jonottamiseksi. Arvonta on reilumpi malli, ja kaikilla on tasapuolinen mahdollisuus voittaa lippujen osto-oikeudet”, Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen perusteli syystemiä.

Lippuarvontaan tulee erihintaisia päivälippupaketteja ja haluamakseen lippumääräksi voi valita 1-6. Jäljelle jääneet – eli lunastamattomat liput – tulevat yksittäismyyntiin lokakuun loppupuolella.

Lippuarvontaan osallistuminen alkaa 2. syyskuuta! Varsinainen arvonta on edessä syyskuun lopulla.

Kisojen virallisilla sivuilla voit jo nyt käydä jättämässä yhteystietosi ja saada muistutuksen arvonnan alkamisesta. Onnea arvontaan, ja MM-kisojen liput taskuun!

Huom! Helsingissä pelattavien otteluiden liput tulevat normaaliin myyntiin 2. syyskuuta.


Joukkueet: