Mielenkiintoinen alkuviikko lätkän MM-kisoissa – voita kaksi aitiolippua Leijonien puolivälierään

Unkari Lätkän Liiga NHL Suomi VIP MM-kisojen Leijonien Ilves viikonlopun Suomi Leijonat olympialaisissa jääkiekko urheilupaiva
Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisoissa on ensimmäiset kierrokset pelattuna, mutta vasta tällä viikolla panokset kasvavat, kun taistelu kovenee.

Luvassa on mielenkiintoinen viikko, koska pelejä on joka päivä, minkä johdosta lätkäfaneja hemmotellaan oikein urakalla. Pisteitä on jaossa iso kasa, jonka takia tällä viikolla aletaan jakamaan tosissaan lohkossa sijoituksia. Leijonatkin pelaa tällä viikolla alkulohkon pakettiin yhtä peliä lukuunottamatta, sillä lohkovaihe päättyy tiistaina 23. toukokuuta.

Tietysti isoin katse kiinnittyy Leijonien otteisiin, sillä turnauksen alku on herättänyt vähän kysymysmerkkejä. Odotukset ovat kuitenkin kovat, sillä onhan riveissä muun muassa turnauksen suurin tähti Mikko Rantanen. Tällä viikolla on aika laittaa kuviot viimeisen päälle kuntoon, jotta koko joukkue on valmis, kun tosipelit pyörähtävät vauhtiin.

Suomen olisikin hyvä saada mahdollisimman korkea sijoitus lohkovaiheessa, jotta se välttäisi aivan pahimmat vastustajat vielä puolivälierissä. Toisesta lohkosta on tarjolla Sveitsin, Kanadan ja Tshekin kaltaisia nippuja, joten helpolla mitalipeleihin ei tulla marssimaan.

Alkuviikosta on mahdollisuus voittaa todella huikea lippupaketti, sillä yksi onnekas nappaa kaksi aitiolippua Leijonien MM-puolivälierään, joka on turnauksen ensimmäinen tosipeli! Täältä lisätiedot asiasta.