Kokoa oma fantasyjoukkue MM-kisoihin – voita VIP-lippu MM-finaaliin!

Jääkiekon MM-kisat Suomen MM-joukkue urheilutapahtumat Viaplay Jääkiekon MM-kisat Kultajuhlien Leijonat jääkiekon mm-kisat jääkiekkoliitto
Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät perjantaina, jonka jälkeen tarjolla on todellista kiekkohuumaa seuraavat viikot. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa VIP-lippu MM-finaaliin!

Leijonat on suurin mestarisuosikki MM-kisoihin, joten toinen perättäinen maailmanmestaruus ei ole mitenkään mahdottomuus. Suomen suurimmaksi uhkaajaksi ennakoitu Kanada tuo melkoisen nimettömän nipun MM-kisoihin, joten voi ollakin, että Ruotsi ja Tshekki nousevat lopulta jopa mestaruustaisteluun mukaan.

Kisojen suurin tähti löytyy ennakolta Suomen joukkueesta, sillä Colorado Avalanchen Mikko Rantanen on aivan hurja vahvistus MM-kisoihin. Suomalaistähti voikin takoa hirmuista jälkeä, mikäli pääsee nopeasti sisään Jukka Jalosen pelitapaan.

Muita varmasti turnauksen parhaimpiin lukeutuvia pelaajia ovat Ruotsin Lucas Raymond, Kanadan Tyler Toffoli sekä Tshekin Filip Chytil.

Suomella turnaus käynnistyy välittömästi herkullisella taistolla USA:ta vastaan. Tuo taisto on ohjelmassa perjantaina klo 16:20.