Jääkiekon MM-kisat ovat täällä! Kokoa oma Fantasy-joukkue ja voita 1000 €!

Fantasy Jääkiekon MM-kisat Suomen MM-joukkue urheilutapahtumat Viaplay Jääkiekon MM-kisat Kultajuhlien Leijonat jääkiekon mm-kisat jääkiekkoliitto
Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät perjantaina. Nyt on mahdollisuus osoittaa taitosi Fantasy-pelissä ja voittaa peräti 1000 euron pääpalkinto.

Yksi kiekkofanin upeimmista hetkistä on täällä, kun MM-kisat pyörähtävät vihdoin käyntiin. Leijonat lähtevät altavastaajana haastamaan kärkimaiden NHL-nippuja, joten taistelu tulee olemaan kaukalossa armotonta.

Tämän vuoden turnaus on kovin vuosikausiin, sillä esimerkiksi Ruotsi, USA ja Kanada tuovat todelliset tähtisikermät Tshekkiin. Jenkit onkin suurin mestarisuosikki, mutta maa ei ole menestynyt MM-kisoissa vuosikymmeniin, joten matka mestaruuteen on pitkä. Myös Ruotsi kaipaa varmasti menestystä, sillä viimeisimmistä maailmanmestaruudesta on ehtinyt kulumaan jo kuusi vuotta.

Mainos alkaa:

Tietysti kisoja isännöivä Tshekki haluaa varmasti jättää oman jälkensä, kuten myös viime vuosien aikana kovaa vauhtia kohti maailman huippua noussut Sveitsi. Luvassa on äärimmäisen mielenkiintoiset kisat.

Nyt tarjolla on myös huikaiseva Fantasy-kilpailu, jossa pääset kokoamaan MM-kisapelaajista joukkueen. Voittajalle on luvassa peräti 1000 euron pääpalkinto. Yhteensä viisi parasta palkitaan. Lisätiedot löydät täältä!