Hervoton kommellus – ruotsalainen jääkiekkojoukkue nappasi lentokentältä kyytiin väärän lajin pelaajan

Unkarilaisvahti Euroopassa 3ice 3vs3 sarja liiga jääkiekko Sveitsin scoutit jääkiekkojoukkue

Ruotsalaismediat raportoivat aivan poskettomasta sattumuksesta, jossa ruotsalainen jääkiekkojoukkue otti kyytiinsä väärän lajin pelaajan.

Ruotsin kolmosdivisioonassa pelaava jääkiekkojoukkue Sörhaga/Alingsås oli hankkinut riveihinsä slovakialaisen Martin Chonavecin, jota joukkueen pelaajat Alexander Gidebring ja Erik Martinsson lähtivät hakemaan Göteborgin lentokentältä.

Kaikki tuntui sujuvan hyvin, kun pelaajat löysivät slovakialaisen pelivarusteineen ja ottivat tämän kyytiinsä. Alingsås Tidningin haastattelussa kaksikko myönsi kuitenkin pitäneensä kyytiin ottamaansa pelaajaa hiukan vanhempana ja raskastekoisempana kuin mitä oli ollut puhetta.

Pelaaja myös halusi jutella ajomatkalla jääpallosta, mutta se ei tuntunut kiekkomiehiä haittaavan. He eivät tässä kohtaa tienneet, että heidän kyytiinsä ei ollutkaan kömpinyt Chonavec, vaan Boråsin jääpallon ykkösdivarijoukkueeseen hankittu Peter Benes.

Mainos alkaa

– Aloin ihmetellä sitä jo autossa ja kun tulimme jäähallille, kysyin, että missä jääpalloareena on? He katsoivat minua kysyvästi ja sanoivat, ettei täällä pelata jääpalloa. Ajattelin, että he varmaankin vitsailevat kustannuksellani, Benes kertoo SVT:n haastattelussa.

Suoraan ottelua varten hallille tuotua Benesia odotti pukukopissa järkytys.

– Sitten vasta tajusin, mitä oli tapahtunut. Silloin näin kaikki jääkiekkovarusteet ja ajattelin, että voi ei. Sanoin pojille, että nyt on jokin vialla ja he kysyivät minulta, että kuka minä sitten olen. Nauroimme sille kaikki. Soitin agentilleni ja hän nauroi varmaan minuutin. Tällaista näkee elokuvissa, mutten koskaan uskonut, että niin voisi käydä todellisuudessa, Benes nauroi.

Tässä kohtaa Martinssonille ja Gidebringille tuli kiire takaisin lentokentälle hakemaan Chonavec. He soittivat myös Boråsin jääpalloseuran puheenjohtajalle Jonas Carlssonille.

– He sanoivat, että ”kuule, satuimme viemään sinun pelaajasi”. Minä hyppäsin autoon. tulin puoliväliin Alingsåsin ja otin hänet kyytiin. Nyt Peter on ainakin siellä, missä hänen pitikin, ja hän on virallisesti meidän, Carlsson kertasi huvittuneena.

Tarinalla oli onnellinen loppu, sillä Alingsåsin pelaajat löysivät Chonavecin lentokentältä ja näin oikeat miehet päätyivät oikeisiin osoitteisiin pelaamaan itselleen oikeaa lajia.

Tsekkaa myös: Video: Kissakevennys – 100 metrin juoksijat joutuivat väistelemään kissaa maaliviivalla