Ivo Karlovic ja Jan-Lennard Struff pelasivat hurjan ottelun Wimbledonissa

Ivo Karlovic - Jan-Lennard Struff - Pallomeri.net

Ivo Karlovic ja Jan-Lennard Struff pelasivat Wimbledonin 2. kierroksella melkoisen ottelun, jossa ei syötönmurroilla – tai edes breikkipalloilla – juhlittu.

Voittajaksi selvisi lopulta Struff erin 3-2 (6-7, 3-6, 7-6, 7-6, 13-11). Ottelu kesti lukemiin nähden ”vain” nelisen tuntia, mutta sen luonne oli hyvinkin erikoislaatuinen.

Ensimmäisessä erässä molemmilla pelureilla oli vielä vastustajansa syöttövuoroissa murtopalloja, mutta tämän jälkeen kentällä nähtiin todellista syöttötykitystä. Toisessa erässä ainoastaan Karlovic onnistui hankkimaan 3-4-tilanteessa yhden murtopallon ja onnistui sen turvin viemään erän lukemin 3-6.

Mainos alkaa

Ivo Karlovic ei onnistunut hyödyntämään ottelupalloa

Kolmannessa erässä kummallakaan ei ollut yhtään murtomahdollisuutta ja neljännessäkin ainoastaan Karlovic onnistui kaapimaan yhden breikkipallon, joka oli samalla myös ottelupallo. Tätä 39-vuotias kroatialainen ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään, ja kun hän tie-breakissa hävisi yhden oman syöttönsä, erä meni Struffille.

Viides erä jatkoi samaa teemaa ja koko erän ensimmäinen murtopallo nähtiin Karlovicin syöttäessä tilanteessa 11-12. Struff käytti siunaantuneen tilaisuuden hyväkseen ja voitti ottelun.

Karlovic syötti ottelussa hurjat 61 ässäsyöttöä, mutta ennätyksestä jäätiin silti lähes puoleenväliin, sillä John Isner tykitti vuoden 2010 turnauksessa Nicolas Mahutia vastaan peräti 113 läpisyöttöä. Kyseinen ottelu on myös tennishistorian pisin, sillä sitä pelattiin yli 11 tuntia, minkä jälkeen Isner vei viidennen erän nimiinsä lukemin 70-68. Myös Mahut syötti ottelussa 103 ässää.

Wimbledonia suorana lähetyksenä voi seurata Eurosport Playerin välittämänä.

Ivo Karlovic – Jan-Lennard Struff | Ottelupallo:

https://www.youtube.com/watch?v=4dmULmDr_fc

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (YouTube).

Tsekkaa myös:

Wimbledon 2018 – tennisturnaus Eurosportin kanavilla ja TV5:llä

Wimbledonin kaaviot

Turnauksen viralliset nettisivut

Video: Wimbledonin karsinnoissa nähtiin täysin uskomaton ohituslyönti