Video: ”Olisin voinut p****ntaa kentällekin” – tennispelaaja kilahti saatuaan rangaistuksen vessareissusta

Ilja Ivashka saa rangaistuksen vessareissustaan / Pallomeri.net

Pietarin avoimessa tennisturnauksessa nähtiin omituinen episodi, kun Ilja Ivashka pärähti saatuaan rangaistuksen vessareissustaan.

Pietarin avoimessa tennisturnauksessa päästiin todistamaan kerrassaan huikeaa kasetin leviämistä, kun valkovenäläispelaaja Ilja Ivashka poltti päreensä tuomarin ratkaisusta.

Ivashka voitti ensimmäisen erän ottelussaan ranskalaista Adrian Mannarinoa vastaan, mutta oli toisessa erässä tappiolla 3-2, kun hän pyysi vessataukoa kovan hädän vuoksi.

Tuomari Richard Haigh varoitti Ivashkaa tämän lähtiessä, että hänen tulisi olla mahdollsimman nopea, koska hän oli omalla ajallaan.

Mainos alkaa

Palattuaan kentälle Ivashkalle paljastui, että Haigh oli päättänyt antaa rangaistuksia hänen vessareissustaan. Hän sai pisterangaistuksen pelin viivyttämisestä.

Ivashka protestoi ankarasti Haighin ratkaisua vedoten tuomariin, ettei tämä voi rankaista häntä pistemenetyksisllä hätätapauksessa.

– Tämä oli hätätapaus, koska en pystynyt enää seisomaan kentällä. Olisin voinut p****ntaa kentällekin, jos olisit halunnut, Ivaska sanoi käydessään kuumana.

Haighin mukaan Ivashka käytti yli kolme kertaa sallitun ajan taukoonsa ja sai siksi rangaistuksen.

– Ei, ei, ei, tämä on ihan vitsi! Ei tämä ole normaalia. Miten tämä voi olla mahdollista?!?, Ivahska huusi kovaan ääneen.

Ivashka kiehui, mutta nieli kiukkunsa, kun Haigh varoitti, että riehumisen jatkaminen johtaisi lisärangaistuksiin. Ivashka voitti lopulta toisen erän lukemin 7-6 ja jatkoi turnauksen toiselle kierrokselle.

Ilja Ivashka suuttuu tuomarille saatuaan rangaistuksen vessareissustaan:

Katso myös: Video: 16-vuotias taitoluistelija hämmästytti – teki tempun, johon kukaan ei ole kilpailussa pystynyt