Ivan Toney upotti rankkarin katsomatta palloon – Englannin sometiimi löi lisää löylyä hauskalla videolla

Ivan Toney Englanti

Englannin Ivan Toney teki maalin rankkarikisassa palloon katsomatta ja nyt huvittavalla somevideolla lyötiin lisää vettä myllyyn.

Englannin Ivan Toneysta tuli someilmiö Englannin ja Sveitsin välisen puolivälieräottelun jälkeen viime lauantaina hänen tehtyään maalin rangaistuspotkukilpailussa. Toney ampui näet rankkarinsa katsomatta kertaakaan palloon. Hän piti katseensa Sveitsin maalivahti Yan Sommerissa aivan viimeiseen asti ja maalasikin lopulta tyylikkäästi.

Toneysta tuli välittömästi meemihassuttelujen päätähti ympäri maailman. Englannin jalkapalloliiton sometiimi päätti ottaa tästä myös ilon irti, kun tuli Toneyn vuoro vierailla EM-kisojen aikana käynnissä olleessa Diary Room -somesarjassa.

Mainos alkaa:

Videon aluksi Toney tekee monia asioita katsomatta mitä tekee. Hän pelaa lautapeliä, heittää tikkaa osuen pelkästään häränsilmään, lukee kirjaa katsomatta kirjaan päinkään sekä upottaa koripallon sukkana sisään sokkona.

Kun video pääsee vauhtiin, niin Toneylle myös näytetään hänen innoittamiaan meemejä, jotka saavat häneltä arvostavaa naurua palkkioksi.

Englannin Ivan Toney loistaa videon aluksi monissa asioissa katsomatta mitä tekee:

Katso myös: Koominen näyte Englannin pelityylistä – pallo pelattiin kulmapotkusta omalle veskarille


Pelaajat:
Joukkueet: