Venäjällä pidätetty NHL-vahti joutui outoihin olosuhteisiin – epäilee joutuneensa myrkytetyksi

Ivan Fedotov Venäjällä
Kuva: Getty Images

Venäjällä pidätetty Ivan Fedotov on joutunut todella omituisen tilanteen keskelle, sillä mies pidätettiin armeijan välttelystä perjantaina.

TsSKA Moskovan mestaruuteen torjunut Fedotov purki kauden jälkeen KHL-sopimuksensa ja teki yksivuotisen NHL-sopimuksen Philadelphia Flyersin kanssa. Nyt siirtyminen rapakon taakse taitaa kuitenkin jäädä haaveeksi, koska mies pidätettiin perjantaina armeijan välttelystä. Maalivahtia voi odottaa pahimmassa tapauksessa kahden vuoden vankeustuomio.

Fedotovin tilanne on saanut kuitenkin todella kummallisia piirteitä pidätyksen jälkeen, koska nyt mies on joutunut sairaalaan hoidettavaksi.

– Tällä hetkellä emme tiedä tarkkasti yksityiskohdista. Hän oli sairaalassa, mutta jostain syystä häntä ei käsitelty muiden potilaiden tavoin. Häntä ei ole päässyt katsomaan, Fedotovin lakimies Aleksei Ponomarjov kertoi Match TV:lle.

Match TV:n toimittajan mukaan Fedotov oli ennen sairaalaan joutumista valittanut vatsakipuja ja epäillyt joutuneensa myrkytyksen uhriksi.

– Hän kertoi, että hänelle annettiin jotain ruiskeita, joiden sisältöä hän ei tiennyt. Hänelle kerrottiin niiden olevan lääkärin määräämiä, lakimies kertoi haastattelussa.

Ponomarjov jatkoi haastattelussa, että hänen tietojen mukaan pelaaja halutaan siirtää vakavassa tilassa jonkinlaiseen armeijan tutkintaan.


Pelaajat: