Itävalta David Alaban johdolla EM-kisoihin

Jalkapallon EM-kisat kokoonpanot joukkue Itävalta Pallomeri.net

Itävalta pelasi häkellyttävän kovat EM-karsinnat, kun se voitti kymmenestä pelaamastaan ottelusta peräti yhdeksän ja kuittasi G-lohkon kärkipaikan ennen Venäjää ja Ruotsia.

Unkarin, Portugalin ja Islannin kanssa EM-kisojen F-lohkossa pelaavalla Itävallalla on ehdottomasti kaikki mahdollisuudet jatkoon, jos se onnistuu saamaan pelinsä karsintojen tapaiseen lentoon.

EM-kisojen täydellisen päiväkohtaisen otteluohjelman, lohkot ja aikataulut löydät sivujemme EM-kisaosiosta TÄSTÄ LINKISTÄ.

Mainos alkaa:

Itävallan joukkueen kirkkaimpana tähtenä tuikkii Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja David Alaba, mutta Bundes- ja Valioliigan pelureita löytyy myös muilta pelipaikoilta.

Itävalta EM-kisoissa:

Päävalmentaja: Marcel Koller

Maalivahdit: Robert Almer (Austria Vienna), Heinz Lindner (Eintracht Frankfurt), Ramazan Oezcan (Ingolstadt).

Puolustajat: Aleksandar Dragovic (Dynamo Kiev), Christian Fuchs (Leicester), Gyoergy Garics (Darmstadt), Martin Hinteregger (Borussia Monchengladbach), Florian Klein (Stuttgart), Sebastian Proedl (Watford), Markus Suttner (Ingolstadt), Kevin Wimmer (Tottenham).

Keskikenttä: David Alaba (Bayern Munich), Marko Arnautovic (Stoke), Julian Baumgartlinger (Mainz), Martin Harnik (Stuttgart), Stefan Ilsanker (RB Leipzig), Jakob Jantscher (Luzern), Zlatko Junuzovic (Werder Bremen), Marcel Sabitzer (RB Leipzig), Alessandro Schoepf (Schalke).

Hyökkääjät: Lukas Hinterseer (Ingolstadt), Rubin Okotie (1860 Munich), Marc Janko (FC Basel)