Itävallan maalivahti teki kaikkensa, mutta Ruotsi jyräsi yli U20 MM-kisoissa – tähtihetkenä täysin älytön torjunta

Itävallan Thomas Pfarrmaier

Itävallan maalivahti Thomas Pfarrmaier teki kaikkensa, mutta ei voinut Ruotsille mitään. Yksi huikea torjunta sentään mahtui mukaan.

Ruotsi ei jättänyt mitään epäselvyyksiä paremmuudestaan U20 MM-kisojen avausottelussa Itävaltaa vastaan, vaan murjoi taululle ankarat 11-0-murskalukemat. Kuten numeroista voi päätellä, oli Itävallan maalivahdin tontti varsin yksinäinen ja ankea paikka.

Ottelun aloittanut veskari Thomas Pfarrmaier ehti sentään saada tililleen yhden tähtihetken ennen kuin rökitys alkoi. Ottelun alussa Ruotsi pelasi ylivoimalla ja Filip Bystedtille aukesi todellinen herkkupaikka.

Bystedtillä oli edessään kosolti tyhjää verkkoa, mutta kuin tyhjästä kiekon tielle ilmestyi vielä Pfarrmaierin kilpi. Pfarrmaier poimi yläpesästä aivan uskomattoman torjunnan ja piti maalinsa vielä puhtaana.

Hieman erän puolivälin jälkeen Pfarrmaierin muuri murtui ja Ruotsi sai avausmaalin aikaiseksi. Tästä löylytys lähti liikkeelle ja Pfarrmaier jätti pelin toisen erän puolivälissä Ruotsin tehtyä kuudennen maalinsa.

Itävallan Thomas Pfarrmaier otti upean torjunnan ottelussa Ruotsia vastaan:

Katso myös: Jättimäinen paukku! Ylivoimainen mestarisuosikki Kanada hävisi avausottelunsa U20 MM-kisoissa


Joukkueet: