Video: Täysin älytön torjunta – Italian veskari viivytti USA:n maalihanojen aukeamista maagisella venytyksellä

USA Italian maalivahti Davide Fadani ottaa älyttömän torjunnan / Pallomeri.net

Italian maalivahti Davide Fadani oli kovassa helteessä kivikovaa USA:ta vastaan, mutta otti avauserässä aivan maagisen torjunnan.

Oli alusta asti selvää, että millaisella käsikirjoituksella USA:n ja Italian välinen lohkovaiheen päätöskamppailu tulisi etenemään. USA vei ja Italia vikisi sekä rimpuili parhaansa mukaan.

Italian tekeminen ei ollut tälläkään kertaa maalivahtipelistä kiinni, sillä Davide Fadani todella teki kaikkensa pitääkseen maalinsa puhtaana. Hän onnistui vain vajaan seitsemän minuutin verran viivyttämään vääjäämätöntä ennen kuin USA teki avausmaalin, mutta joukkoon mahtui myös yksi kisojen upeimmista, ellei jopa se kaikkein upein torjunta.

Fadani oli maalin toisella tolpalla, kun USA:n Zac Jonesilla oli käytännössä tyhjä maali edessään. Jones latasi kiekon kohti tyhjää etukulmaa, mutta Fadani taisteli loppuun asti ja ryöväsi Jonesilta aivan pomminvarmalta näyttäneen maalin kerrassaan käsittämättömällä mailatorjunnalla. Fadani kurotti kiekkoa kohti ja kiekko lävähti kuin lävähtikin hänen mailansa lapaan.

Fadani jatkoi taistelua tämän jälkeenkin, mutta USA oli avauserässä vain liian kova ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin USA:n 3-0-johdossa.

Italian maalivahti Davide Fadani otti aivan käsittämättömän mailatorjunnan:

Katso myös: Video: Arttu Ruotsalainen painoi ”hattutempun” ja Kanada nöyrtyi – kaksi kihausta ja jääkylmä rankkari


Joukkueet: