Video: Huvittava tilanne voitonjuhlissa – järjestyksenvalvoja luuli Italian pakkia kentälle pyrkiväksi faniksi

Italian Leonardo Bonucci / Pallomeri.net

Italian puolustaja Leonardo Bonucci koki yllätyksen kesken voitonjuhlien, kun hän pyrki takaisin kentälle, mutta järjestyksenvalvoja oli tiukkana.

Italia kaatoi Espanjan rangaistuspotkukilpailun jälkeen maalein 2-1 ja leimasi samalla tikettinsä maan historian neljänteen EM-finaaliin.

Edellisen kerran Italia oli finaalissa 2012, jolloin vastassa oli nimenomaan nyt tappion karvasta kalkkia välierässä maistellut Espanja. Vuonna 2000 puolestaan Ranska kukisti Italian finaalissa. Toistaiseksi ainoan mestaruutensa Italia on voittanut vuonna 1968.

Sen verran harvinaista herkkua finaalijuhlat Italiallekin ovat, että huuma vei pelaajista voiton. Yksi riehakkaimmista juhlijoista oli puolustaja Leonardo Bonucci, joka säntäsi katsomon äärelle juhlimaan fanien kanssa.

Tämä aiheutti koomisen tilanteen, kun Bonucci pyrki takaisin kentälle. Järjestyksenvalvoja nimittäin luuli Bonuccia kentälle pyrkiväksi faniksi ja pysäytti tämän tiukalla otteella.

Silminnähden hämmentynyt Bonucci seurasi silmät pyöreinä järjestyksenvalvojan toimintaa, kunnes tämä ymmärsi virheensä ja häpeillen päästi Bonuccin takaisin kentälle. Bonucci otti tilanteen huumorilla ja antoi järjestyksenvalvojalle mojovan halauksen ennen kuin palasi juhlimaan voittoa joukkuetovereidensa kanssa.

Järjestyksenvalvoja luulee Leonardo Bonuccia kentälle pyrkiväksi faniksi:

Katso myös: Video: Giorgio Chiellini hämmensi kunnolla rankkarikisan teikkauksessa – psyykkausta vai yletöntä intoa?


Joukkueet: