MM-kisat 2024: Iso-Britannia – Suomi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Suomi kiekkokaudet Leijonien Leijonat Viaplay Ruotsin
Kuva: Getty Images

Suomi jatkaa pelejään jääkiekon MM-kisoissa sunnuntaina, kun vastassa on täksi kaudeksi sarjaan noussut Iso-Britannia. Näin katsot ottelun TV:stä.

Leijonien MM-turnaus käynnistyi tappiolla, kun kisaisäntä Tshekki oli vahvempi rankkareiden jälkeen numeroin 1-0. Varsinkin kaksi ensimmäistä erää Leijonat oli pahasti purjeissa, mutta päätöserässä oli paikat napata voitto. Ehkä kuitenkin ansaitusti ottelu kääntyi sitten lopulta Tshekin nimiin.

Sunnuntaina on uusi mahdollisuus, kun klo 13:20 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Iso-Britannia. Viime vuonna 1. divisioonasta pääsarjaan nousseelle maalle säilyminen olisi jättipotti.

Mainos alkaa:

Tasoero pitäisi olla Suomen hyväksi valtaisa, joten mikään muu kuin selvä voitto ei tule kelpaamaan. Nyt olisi loistava mahdollisuus nostaa itseluottamusta ja saada onnistumisia. Ottelu ratkaistaan pitkälti jo valmistautumisen puolella, koska takki auki -mentaliteetti ei MM-kisoissa tule riittämään mihinkään.

Näin aukeaa live stream Iso-Britannia-Suomi-otteluun:

MM-kisojen TV-oikeudet ovat Viaplaylla, joka maksaa 44,99€ kuukaudessa. On kuitenkin toinenkin täysin ilmainen tapa seurata laillisesti Leijonien ottelut suorana lähetyksenä. Live stream aukeaa, kunhan sinulla on aktiivinen VPN-yhteys.

  1. Avaa NordVPN TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Vaihda sovelluksesta virtuaalisijaintisi esimerkiksi Portugaliin, Kreikkaan tai Islantiin.
  3. Avaa YouTubesta IIHF:n kanava ja nauti ilmaisista Leijonien otteluista aina MM-finaaliin asti.

Joukkueet: