Iso-Britannia – Kanada näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun!

kisabiisi Iso-Britannia - Kanada live stream mm-kisat - pallomeri.net

Suomelle avausottelussa taipunut Kanada jatkaa pelejään MM-kisoissa sunnuntaina. Iso-Britannia – Kanada -otteluun on saatavilla ilmainen live stream!

Iso-Britannia – Kanada 12.5. klo 21:15 – ilmainen live stream

LIVE STREAM AUKI!

Kanada sai kokea melkoisen yllätyksen turnauksen avausottelussa perjantaina, kun nimetön ja piskuinen Leijonat kaatoi sen lukemin 3-1.

Mainos alkaa

Iso-Britannian kannalta tämä ei missään nimessä ollut hyvä juttu, sillä Suomen kaadettuaan Kanada olisi voinut lähteä täysin surffailuvaihteella brittejä vastaan, mutta nyt vaahteralehtipaidoilta löytyy varmasti näyttöhaluja ja tietynlaista raivoa.

Kun tähän soppaan lisätään se fakta, että Iso-Britannia operoi eittämättä koko kisojen materiaaliltaan heikoimmalla joukkueella, saattaa numerot äityä sunnuntaina jopa ruman sorttisiksi.

C More tarjoilee Iso-Britannian ja Kanadan välisen ottelun maksullisella puolella, mutta MM-lätkän ottelut näkyvät myös ilmaiseksi, sillä Unibet-TV välittää kaikki 64 matsia maksuttoman live stream -palvelun avulla.

Lähetyksen sttaat käyntiin, kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään yhden euron edestä saldoa. Saat avattua pelitilin maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Sunnuntain otteluohjelma:

Klo 13:15 USA-Ranska

Klo 13:15 Venäjä-Itävalta

Klo 17:15 Italia-Ruotsi

Klo 17:15 Tanska-Saksa

Klo 21:15 Iso-Britannia – Kanada

Klo 21:15 Latvia-Sveitsi

Alta voit katsastaa perjantaisen Suomi-Kanada-matsin parhaat palat.