Video: Huikean huonoa säkää – Islanders-vahti torjui kiekon kilvellä tupen ja putken kautta maaliin

Ilya Sorokin New York Islanders / Pallomeri.net

Islanders-vahti Ilya Sorokinin nolla ottelussa Flyersia vastaan murtui hämmentävän huonolla tuurilla, kun hän torjui kiekon maaliin.

New York Islanders kaatoi Philadelphia Flyersin rankkarikisan jälkeen maalein 3-2, mutta peli näytti menevän aluksi Isladersille suoraan varsinaisella peliajalla, kunnes pelissä tapahtui yllättävä käänne.

Islanders teki ennen avauserän puoltaväliä kaksi osumaa nopeaan tahtiin, mutta erän lopulla, myös Flyers pääsi valotaululle, kun hyökkääjä Nicolas Aube-Kubel laukoi kiekon kaukaa kohti Islandersin maalia ja maalivahti Ilya Sorokinille pääsi käymään hassusti.

Mainos alkaa

Aube-Kubelin laukaus ei ollut sinänsä paha torjuttava, tai se ei ainakaan siltä näyttänyt, mutta sellaiseksi se kuitenkin osoittautui. Sorokin toki torjui kiekon kilvellään, mutta arvioi tilanteen vähän väärin ja päätyi lopulta yllättämään itsensä.

Sorokin näet osui kilpitorjuntansa jälkeen kiekkoon mailansa tupella. Siitä kiekko osui maalin ylärimaan ja kimmahti sen kautta myös sisään, eikä hämmästynyt Sorokin voinut muuta kuin ihmetellä tapahtunutta.

Islanders-vahti Ilya Sorokin torjuu kiekon vahingossa omaan maaliin:

Katso myös: Video: Carolina teki hullun pomppumaalin – Floridan Eetu Luostarinen yritti pelastaa tilanteen


Pelaajat:
Joukkueet: ,